Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Chladivý relaxačný mas. olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: klby,masáže,relaxácia a regenerácia...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


Chladivý relax - masážny olej professional

Chladivý relaxačný olej je určený predovšetkým po zvýšenej fyzickej zátaži na unavené svaly. Je určený na lahké i silnejšie masáže so súčasným chladivým účinkom. Olej velmi príjemne vonia po zmesi rastlinných éterických olejov. Masáž prevádzame kedykolvek ked cítime svalovú únavu, i niekoĺkorát denne. Olej má silný chladivý efekt. Zmes bylin pôsobí na organizmus celkovo stimulačne.

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte dostatočné množstvo priamo na pokožku. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Paraffinum Liquidum, Menthol, Juniperus Communis Fruit Oil, Abies Alba Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky