Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Zázvorový sirup -farmársky

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky:nadúvanie,trávenie,kinetozy.....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 320 g

Záruka : 2 roky


Popis:

- podpora trávenia

Zázvorový sirup – farmársky / Zingiber Officinale /

Ďalší z tradičných východných liečiv,ktoré už generácie pred nami využívali pre jeho pozitívne posobenie na tráviaci trakt.Oddenok je bohatý na silice,monoterpenové alkoholy, fenoly a dalšie aktívne látky.Priaznivo posobí hlavne na funcie žaládka ,ako sú pocit plnosti,pálenie záhy,plynatosť ,nutkanie na vracanie.Aktivuje črevnú peristaltiku.Dobre účinkuje aj na príznaky kinetoz,/ nevoľnosť pri jazde dopr. prostriedkom/...Zázvor je uznávaný pre svoje protizápalové účinky.V USA bolo preukázaný pozitívny účinok pri liečbe osteoartritíd..Zázvor tiež posobí ako účinné afrodiziakum,tlmí teplotu a znižuje hladinu krvného cukru.


Zloženie: invertný fruktózový sirup, Zázvor lekársky (Zingiber officinalis) 10% zahustený vodný extrakt, vitamín C (kyselina L-askorbová)

Doporučené dávkovanie: Dospelí a deti od 12 rokov 10-15 ml 3 x denne. Deti od 3 do 12rokov 2-3 x denne 10 ml (1 ml = 15 kvapiek).Pozor - u ĺudí s ochorením pečene nie je dlhodobé užívanie zázvoru vhodné.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze.

Všeobecná upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Výrobek nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Prípadný zákal nie je na závadu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie..
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 4,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky