Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Artroregen masážny olej

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: klby,artoza,reuma..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 200 ml

Záruka : 30 mesiacov


Popis


Artroregen - - masážny olej professional

Bylinná kompozícia vo forme oleja s vysokým obsahom biologicky aktívnych látok, rastlinných extraktov a silic. Všetky byliny použité v receptúre patria medzi tradičné, vyskúšané a hlavne osvedčené bylinky, ktoré používame ako účinnú podporu pri masáži kože v oblasti klbov. Prípravok je možné použít i pri zvýšenej telesnej námahe k urýchleniu regenerácie.

Návod k použitiu : olej je vhodný k profesionálnej masáži pre každý typ pleti. Aplikujte na citlivé miesta niekoĺkokrát denne. Olej prakticky nevsakuje, je preto vhodný k dlhotrvajúcej rehabilitačnej , relaxačnej i športovej masáži.

Ingredients(INCI): Paraffinum Liquidum, Menthol, Juniperus Communis Fruit Oil, Pinus Mugo Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Tocopheryl Acetate

Skladovanie : Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku.Chránit pred mrazom! Prípadný sediment nie je závadou prípravku.

Všeobecné upozornenie: Nepoužívajte pri známej precitlivelosti na niektorú zložku prípravku. Dermatologicky testované. Originálna receptúra.Prípravok nie je určený pre deti do 3 rokov !!!
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,10 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky