Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Resveratrol bylinný extrakt

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: antioxidant,srdce,cievy,metabolizmus,stres..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 60 ks

Záruka : 30 mesiacov

Popis:

Resveratrol

Doplnok stravy

Resveratrol je získavaný zo šupiek hrozna alebo bylinky krídlatky japonskej. Resveratrol je veľmi silný antioxidant. Pozitívne pôsobí na srdce a cievy. Pozitívne ovplyvňuje metabolizmus tukov, upravuje hladinu cholesterolu. Odporúča sa ženám v menopauze. Resveratrol je dávaný do priamej súvislosti s francúzskym paradoxom, čo znamená, že vyššia konzumácia vína (s obsahom resveratrolu) znižuje riziko kardiovaskulárnych ochorení. Pozitívny účinok má resveratrol na zrak, zvyšuje elasticitu tkanív, zvyšuje odolnosť proti stresu.

Zloženie: Resveratrol, vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokryštalická celulóza, stearan horečnatý rastlinného pôvodu, kapsula (rastlinná želatína).

Doporúčané dávkovanie: 1 - 2 kapsuly denne. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Maximálny účinok sa dosiahne pri dlhodobom užívaní.

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze.

Všeobecné upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov , tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Nenahradzuje pestrú stravu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie.

Obsah: 60 toboliek
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 10,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky