Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-34%

Šport gel na klby (for joints)

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: klby,artroza, reuma......


Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 2 roky


Popis

Šport gel na klby (for joints)

Či už si víkendový bojovník, občasný športový nadšenec alebo pravidelný dríč, naša unikátna bylinná kompozícia Ti spríjemní športový zážitoek. Nie je tažké skončit, ale začat... Zostaň vo forme.

Masážna bylinná kompozícia vo forme balzamu s vysokým obsahom rastlinných extraktov a silic. Všetky bylinky použité v receptúre patria medzi tradičné, vyskúšané a hlavne osvedčené bylinky, ktoré používame ako účinnú podporu pri svalových bolestiach, klbnych bolestiach a najrôznejších zhmoždeninách. Okrem toho sa používa i ako podporný prostriedok pri bolestiach klbov, tažko sa hojacích rán, bércových vredov , vymknutí a hojení zlomenín. Prípravok je možné použít i pri zvýšenej telesnej námahe k urýchleniu regenerácie.

Použitie : Aplikujte na bolestivý klb niekolkrát denne. Neaplikujte na sliznice a otvorené rány. Pre zvýšeniu účinku je vhodné naniest na postihnutú oblast vačšie množstvo prípravku, obviazat a nechat pôsobit dlhodobo (napr. cez noc). Po aplikácii nevychádzajte na priame slnko , mohlo by dôjst k spáleniu kože. Po aplikácii si dobre umyte ruky, aby nedochádzalo k zaneseniu prípravku do tvárovej časti..

Ingredients(INCI): Aqua, Glycerin, Symphytum Officinale Root Extract, Alcohol denat., Menthol, Carbomer, Phenoxyethanol, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Juniperus Communis Fruit Oil, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Piperita Herb Oil, Eucalyptus
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 2,80 EUR
Pôvodná cena: 4,20 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky