Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-6%

GS Intensun -90 cps.

Nový tovar k prodeji

Túžite po krásnom opálení?

NOVÁ originálna receptúra pre krásne, intenzívne opálenie a hodvábnu pleť.Ako pôsobí GS Intensun?

GS Intensun je prípravok vyvinutý na základe najnovších poznatkov súčasnej dermatológie a farmácie špeciálne pre opaľovanie na slnku aj v soláriu. Nová originálna receptúra predstavuje unikátnu kombináciu BELLcaroténu®, skrášľujúcich a regeneračných zložiek a vďaka tomu pôsobí na Vašu pokožku vo všetkých fázach opaľovania.

Pre koho je GS Intensun určený?

GS Intensun je určený pre všetkých, ktorí chcú krásne hnedé opálenie, ktoré dlho vydrží, a navyše chcú urobiť maximum pre krásu, jemnosť a hebkosť svojej pokožky počas opaľovania aj po ňom.

Nová vylepšená receptúra prináša:

• BELLcaroten® – originálny komplex karotenoidov (beta-karotén, luteín, lykopén), vyvinutý spoločnosťou Green-Swan Pharmaceuticals, ktorý podporuje krásne zhnednutie pokožky.
• Skrášľujúce zložky pre krásu a hebkosť Vašej pokožky – Aloe vera prispieva ku krásnej, hebkej, rozjasnenej a zdravej pokožke celého tela. Selén vďaka svojim antioxidačným účinkom chráni telo pred voľnými radikálmi, ktoré vznikajú pri UV žiarení, a podporuje mladistvý vzhľad pokožky.
• Regeneračné zložky – Nechtík lekársky pomáha upokojiť pokožku po opaľovaní, biotín prispieva k regenerácii pokožky a vlasov a napomáha k pevným nechtom.

Kedy a ako je vhodné užívať GS Intensun?
Užívajte jednu kapsulu denne. Prípravok je vhodné začať užívať najlepšie 4 týždne pred opaľovaním alebo návštevou solária (príprava), pokračujte v období opaľovania (ochrana) a ešte 4 týždne po jeho skončení (regenerácia a výdrž opálenia). Pokiaľ si chcete svoje krásne opálenie udržať po celý rok, užívajte GS Intensun stále.
Užívajte jednu kapsulu denne

4 týždne pre opa
  • Značka: GREEN SWAN
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 13,80 EUR
Pôvodná cena: 14,60 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky