Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

GS Hliva Plus - 40 + 20 tbl.

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Čo je GS Hliva Plus?
Prípravok GS Hliva Plus obsahuje látky, ktoré prispievajú k posilneniu zdravia a imunity. Obsahuje vysoko koncentrovaný extrakt z hlivy ustricovej (Pleurotus ostreatus) 18:1, extrakt z koreňa echinacey, extrakt z plodov rakytníka rešetliakového a navyše vitamín C, ktorý prispieva k normálnej funkcii imunitného systému.

Hliva ustricová
Hliva ustricová (Pleurotus ostreatus) patrí medzi huby žijúce prevažne na kmeňoch stromov. Bola dobre známa a využívaná už v starovekej Číne a v Japonsku.
Koncentrácia extraktu 18:1 zaručuje až niekoľkokrát vyšší obsah účinných látok – beta-glukánov – v každej tablete než v sušenej hlive ustricovej. Extrakt obsiahnutý v prípravku GS Hliva Plus je získavaný z čerstvej hlivy ustricovej, pestovanej výhradne bez použitia chemických látok.

Echinacea purpurea
Echinacea purpurea je vytrvalá bylina, pôvodom zo Severnej Ameriky. Odpradávna ju používali ako tradičnú liečivú rastlinu severoamerické indiánske kmene. V 30. rokoch 20. storočia sa rastlina stala veľmi populárna aj v Európe. Získala si obľubu vďaka svojej schopnosti účinne podporiť imunitný systém pri zvýšenej záťaži organizmu.

Rakytník rešetliakový
Rakytník rešetliakový bol známy v Mongolsku, v niektorých oblastiach Číny a na Sibíri už v dávnej minulosti. Na Sibíri ho ľudia využívali pre jeho blahodarné účinky na zdravie. Rakytník bol v tamojších oblastiach nazývaný „sibírskym zázrakom“ alebo „citrónovníkom severu“.
V dnešnej dobe sa rakytník využíva pre svoju schopnosť podporovať prirodzenú obranyschopnosť organizmu, správnu funkciu srdca, kože a tráviaceho systému.

Vitamín C
Vitamín C prispieva k normálnej funkcii imunitného systému, rovnako ako k normálnej psychickej činnosti a činnosti nervovej sústavy; pozitívne ovplyvňuje normálnu funkciu energetického metabolizm
  • Značka: GREEN SWAN
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 9,69 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky