Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-7%

Red Reishi čaj

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Obsah balenia: 60g
(30 vrecúšok s obsahom 2g)
Red Reishi Rooibos SOD čaj
Originálny Rooibos čaj z Južnej Afriky je svojimi priaznivými účinkami na organizmus považovaný za „zázračný nápoj“. Tak ako aj iné čaje, ani tento nie je ochudobnený o antioxidanty, ktorých funkciu plnia flavonoidy. Okrem nich však obsahuje radu minerálnych látok ako meď, železo, draslík, vápnik, sodík, zinok, fosfor alebo horčík. Obsahuje však aj vitamín C, ktorý je v tele využívaný na rôzne metabolické procesy.
Red Reishi čaj obsahuje enzým SOD, čiže super-oxid dismutázu. Je to veľmi dôležitý prirodzene sa vyskytujúci enzým v ľudskom tele. Je veľmi silný antioxidant, ktorý chráni telo pred pôsobením voľných radikálov a je tiež dôležitým faktorom pre obranyschopnosť organizmu. Jeho množstvo v tele je však malé a s pribúdajúcim vekom sa znižuje.
Až 8% obsahu Red Reishi čaju otvorí výťažok z huby Ganoderma lucidum. Blahodarné účinky tejto huby na ľudský organizmus nie je potrebné vysvetľovať. V čínskej medicíne je táto huba využívaná na liečbu mnohých chorôb.
RR čaj v tomto zložení je veľmi chutný, príjemne vonia a okrem toho má veľmi priaznivé účinky na organizmus. Pomáha pri depresiách, pri tráviacich problémoch, má protialergické účinky a taktiež posilňuje činnosť imunitného systému. Veľkým pozitívom tohto čaju je aj to, že neobsahuje kofeín, takže jeho lahodnú chuť si môžu vychutnávať aj deti počas celého dňa.
Red Reishi Rooibos SOD čaj
RR čaj neobsahuje kofeín
má príjemnú bylinkovú chuť
je bohatý na antioxidanty, minerály a vitamíny
neobsahuje žiadne konzervačné a pridané látky, umelé chute alebo farbivá

NEPRETRŹITá AKCIA ! ! ! V prípade nákupu min. 3 a viac kusov , sa Vám odráta mimoriadna zĺava - 10 % ! ! !
  • Značka: NATURMEDIC
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 14,80 EUR
Pôvodná cena: 15,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky