Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-40%

Rakytníkový bylinný olej forte

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na tieto príznaky: lupienka,ekzém,popáleniny..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 100 ml

Záruka : 3 roky
Popis:

Rakytníkový bylinný olej forte - Hippophae Rhamnoi.

V posledných rokoch prešiel rakytník rešetliakový klinickým testovaním v ústavoch po celom svete. Záverom všetkých štúdií je skutočnost, že sa jedná o bylinku vynikajúcích vlastností.

Olej získávaný z plodu rakytníka vykazuje výrazný regeneračný a epitelizačný účinok, čo využívame po popáleninách, omrzlinách a drobných poraneniach. Zvyšuje pružnost a vitalitu pokožky, používa sa k tlmeniu prejavov lupienky a najroznejších foriem ekzémov. Posobí protizápalovo a urýchluje hojenie drobných poranení kože. Rakytníkový olej disponuje prirodzeným UV filtrom. Tlmí tvorbu vrások a vyhladzuje ich. Verzia forte obsahuje dva krát viac 100% rakytníkového oleja.
Rakytník je velmi prospešný užívat taktiež vnútorně. Spoločnost Topvet pre Vás preto pripravila rakytníkový olej i vo verzii doplňku stravy. Pri vnútornom použití účinne pomáha pri liečbe žalúdečnych vredov, gastritíd. Aktívne znižuje hladinu cholesterolu. Užíva sa ako prevencia infarktu. Významne stimuluje imunitný systém. Vykazuje značnú protinádorovú aktivitu. Jedná sa o bylinku unikátnych vlastností, a preto ju doporučujeme konzumovat denne a v každom veku.

Návod k použitiu: aplikujte na kožu niekolkrát denne. Pri vnútornom užívaní dodržujte doporučené dávkovanie uvedené na etikete výrobku.

Indikácie bylinky:

hojí a regeneruje
na popáleniny omrzliny a rozne poranenia
zvyšuje elasticitu pokožky
ĺahká a praktická aplikácia
bez predpisu

Kontraindikácie: Nie sú známe prípady neži
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 4,10 EUR
Pôvodná cena: 6,80 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky