Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice
-16%

Manuka foot spray-proti pliesňam

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: pliesne,mykoza,nohy....

Výrobca : TOPVET

Balenie : 50 ml

Záruka : 3 roky

Popis :- na pliesne noh
TOPVET MANUKA FOOT SPRAY - Balmín košťatý (Leptospermum scoparium J.R. Forst & G. Forst)

Manuková silica veľmi účinne hubí pliesne, grampozitívne baktérie a kvasinky. Prípravok je určený k likvidácii pliesní medzi prstami a za nechtami. Spray zásadne obmedzuje zápach noh pri zvýšenej potivosti, alebo u nepriedušného materiálu obuvi. Maximálneho efektu dosahujeme kombinácoiu manuky s australským čajovníkom.


Návod k použitiu: manuka foot spray aplikujte na pokožku niekoľkrát denne. Používajte ešte aj niekoľko dní po vymiznutí príznakov. Pokiaľ navštívite
mieta s vyšším rizikom peenosu mykóz (bazény, sauny,…), doporučujeme použíť i v prípade, keď se nákaza klinicky neprejaví.
Originálne balenie : 50 ml


Indikácie bylinky:
- k likvidácii pliesní noh
- zjemňuje pokožku nohy
- netoxický
- bez obmedzenia veku
- ľahká a praktická aplikácia
- bez predpisu
Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Pri prípadnej precitlivelosti na Manuku, alebo niektorú zložku prípravku je vhodné aplikovať v kombinácii so šišákom bajkalským, alebo gel nepoužívať vobec.
Ingredients (INCI): Alcohol denat., Aqua, Dimethicone, Leptospermum Scoparium Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Echinacea Purpurea, Tocopheryl Acetate
  • Značka: TOPVET
  • Už odpovedali 2 záujemcovia
cena: 5,50 EUR
Pôvodná cena: 6,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky