Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

TTO pleťová voda

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky: akné,pokožka.,...

Výrobca : TOPVET

Balenie : 115 ml

Záruka : 3 roky

Popis : - k ošetreniu problematickej pokožky,pokožku čistí i dezinfikuje...
TTO VODA
Tea Tree Oil pleťová voda. Voda s obsahem čajového oleja je bezalkoholový, nemastný prípravok, veĺmi vhodný na ošetrenie problematickej pokožky. Pleťovú vodu je možné použiť pre každý typ pleti. Pokožku čistí a šetrne dezinfikuje. Dobre využiteľná je aj pre mužov po holení. Pri pravidelnom používaní pleťová voda zlepšuje celkový stav pokožky.

Návod k použitiu : vhodná je aplikácia vždy večer k pravidelnej očiste pleti. Pri použití k tlmeniu problémov aplikujte niekoľkrát denne. Po ošetrení pokožky pleťovým mliekom je pre dosiahnutie maximálneho účinku vhodná kombinácia s TTO multiaktívnym krémom.

Originálne balenie : 115 ml


Indikácie bylinky:
- k ošetreniu problematickej pokožky
- preventívny i terapeutický účinok
- pokožku čistí i dezinfikuje
- netoxický
- bez obmedzenia veku
- ľahká a praktická aplikácia
- bez predpisu
Kontraindikácie :Nie sú známe prípady nežiadúcich interakcií na lieky a potravinové doplnky.Nie sú žiadne obmedzenia v tehotenstve a čase kojenia.

Nežiadúce účinky: nie sú známe prípady predávkovania ani akýchkoľvek nepriaznivých účinkov. Vzhľadom k pomerne dlhej dobe, počas ktorej je TTO používaný, sú už známe prvé prípady precitlivelosti na čajovníkovú silicu. Pri prípadnej precitlivelosti na TTO, alebo niektorú zložku prípravku je vhodné TTO pleťovú vodu nepoužívať.
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,50 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky