Zuzana Ch. (Baronka666)

mimibazar.sk/baronka666
ID 5802 IČ 46980261
Členstvo DIAMANT
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Košice

Sirup z čiernej bazy - farmársky

Nový tovar k prodeji

Tento produkt je vhodný na príznaky:kašeĺ,chrípka,dýchanie..

Výrobca : TOPVET

Balenie : 320 g

Záruka : 2 roky


Popis:

Pre lepšie odkašliavanie hlienov,posobí močopudne ,pri chrípke a nachladnutí...

Čierna BAZA sirup – farmársky / Sambucus Nigra /

Sirup pripravený z kvetov a plodov bazy čiernej... Kvet je bohatý na taniny, draselné soli, sliz, flavonoidy a fenolické soli. Plod obsahuje velké množstvo antokyanidov ,kyselinu listovú a vitamíny A,B, C..Slizové látky pomáhajú pri rozpúšťaní hlienov v dých.cestách ..Zlúčeniny draslíka a flavonoidy (predovšetkým rutin) posobia močopudne...Plod bazy prečisťuje organizmus a podporuje potenie,..Vhodné je použitie i pri znižovaní nadváhy.Doporučuje sa pri chrípkových stavoch ,pri liečbe zápalov hrtanu,hltanu a sliznice ústnej dutiny...Odporúča sa aj pri liečbe reumatizmu..Vhodná je kombinácia s lipovým kvetom..

Zloženie: invertný fruktózový sirup, Baza čierna (Sambucus nigra) 10% zahustený vodný extrakt, vitamín C (kyselina L-askorbová)

Doporučené dávkovanie: Dospelí a deti od 12 rokov 10-15 ml 2 x denne. Deti od 3 do 12rokov 1 -2 x denne 10 ml (1 ml = 15 kvapiek).

Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri izbovej teplote. Neskladovat na priamom slnku a v mraze.

Všeobecná upozornenie: Doplnok stravy. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov, tehotné a kojace matky. Ukladat mimo dosah detí! Výrobek nie je určený ako náhrada pestrej stravy. Prípadný zákal nie je na závadu. Neprekračujte doporučené denné dávkovanie..
  • Značka: TOPVET
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 3,70 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky