Výborný pekáč .



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Moja rodinka túto papu veľmi miluje a ja ju rada robievam, lebo je to jednoduché. Potrebujem k tomu zemiaky surové pokrájané na mesiačiky, zeleninku čerstvú, mrkvu, petžlen aj koreň aj vňať, zeler, paradajky, papriku, cibulky, cukinu a veľa cesnaku, mäsko napr.kuracinku, ale robievame aj krkovičku alebo morčacinku a olejovo korenistý pác. Alobal na prikrytie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Základ je dobré korenie, teda v oleji zhruba v 0,5dcl rozmiešam korenie na gril, čierne korenie, vegetku, a všetko čo ma napadne a v tomto olejčeku poriadne vykúpem mäsko, nech tam aj trocha odpočíva. Zatiaľ si na pekáč poukladám zemiaky, mrkvu na pásiky, petržlen, zelerík, veľa paradajok, ja som dala cherry/úžas/, papričku,cukinku, veľa cibulky a celú hlavu cesnaku, minimum. Mäsko na panvici sprudka z každej strany opečiem aby malo takú jemnú kôrku a uložím na zeleninku, do stredu, prebytočný pácový olej nezabudnem rozfrckať na zeleninku a zemiaky. Už len prikryjem alobalom a dusím kým zemiačiky nezmäknú a potom neprikryté dopečiem doružova, miestamy až do čierna ale chutí to báječne.

Máme upečené, a tá zeleninka pustila takéééé chute. Dobrú chuť!