Šampiňóny plnené bryndzou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

veľké šampiňóny, bryndza, pór, sušené paradajky

POSTUP PŘÍPRAVY

Šampiňóny zbavíme nožičiek a vydlabeme ich tak aby sa do nich dalo plniť. Pór si na jemno nakrájame a podusíme na oleji, čo je v sušených paradajkách, prípadne ak treba pridáme ešte olej. Nožičky si tiež nakrájame na jemno a pridáme k póru a necháme spolu dusiť kým nie je všetko mäkké. Potom pridáme na malé kúsky nakrájané sušené paradajky a nakoniec pridáme bryndzu. Keď sa roztopí a všetko spolu pekne premieša, naplníme zmesou šampiňóny a dáme na takých cca. 20min. zapiecť do rúry. Dochucovať ani nebolo treba nakoľko sušené paradajky boli už dobre dochutené a bryndza sama o sebe ma dosť výraznú chuť, ale zase kto má ako rád. Dobrú chuť.