Jogurtové rezy s višňami a kokosovým krémom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

80 masla, 125g krupicového cukru, 1 vajce, 400ml čokoládového jogurtu, 2 PL medu, 250g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, višne alebo iné ovocie. NÁPLŇ: 2 kokosové pudingy, 150g krupicového cukru, 1 vanilkový cukor, 600ml mlieka, 250g masla, 4PL práškového cukru, 250g mäkkého tvarohu, 220ml kyslej smotany. Na ozdobenie: strúhaný kokos alebo višne

POSTUP PŘÍPRAVY

Najlepší koláč aký som kedy jedla, chutil každému a hneď pýtali recept. Fotky nie sú najkrajšie, keďže som ho fotila ráno a piatej a ponáhľala sa na dovolenku. Mamka mi ho zabalila na cestu aj napriek tomu, že som vymýšľala a nechcela ho brať s obavami kto ho zje, no behom 3 minút koláč nebol na svete :)
Receptom so sa inšpirovala v časopise, takže Vám ho len reprodukujem.
Príprava:

1. Roztopené maslo (nemusí byť celkom tekuté) vyšľahajte s krupicovým cukrom. Potom do hmoty zašľahajte vajíčko.

2. Do maslovej hmoty primiešajte 400ml čokoládového jogurtu, a 2PL medu.

3. Nakoniec prisypeme polohrubú múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto dobre vymiešať.

4. Na plech položíme papier na pečenie a cesto naň roztrieme.

5. Na cesto poukladáme vykôstkované višne, prípadne kompótové ovocie. Bublaninu upečte.

KRÉM:

1. Uvaríme kokosové pudingy podľa návodu, ale v 600 ml mlieka.

2. Puding necháme vychladnúť a zvlášť vyšľaháme mäkké maslo s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom.

3. Mierne vlažný kokosový puding zašľahajte s maslovou penou.

4. Náplň nakoniec vyšľaháme s mäkkým tvarohom a kyslou smotanou.

5. Na upečenú bublaninu roztrieme krém a necháme stuhnúť v chladničke.

Je dôležité, aby ste dodržiavali presné množstvá surovín, jogurtu musí byť 400 ml nie menej.