Hubový tatarák ♥ ♥ ♥

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
500 g šampiňónov * 2 žľtky * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * Worčester * 1 - 2 PL horčice * 3 - 4 PL kečupu * cibuľa * soľ *.....................chlieb na topinky * olej * cesnak *
POSTUP PŘÍPRAVY
Inšpirácia z časopisu. Robila som z 1/2 dávky. Huby podusíme. Pridáme ostatné suroviny a zamiešame. Necháme v chlade odpočinúť.Podávame na teplých topinkách. Všetko v obrázkovom postupe.
 |
1. Pripravíme si suroviny. Ja som použila hnedé šampiňóny. / BILLA / |
 |
2. Huby nakrájame nadrobno a na troche oleja orestujeme. Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Voda sa musí odpariť. Ochutíme soľou a necháme vychladnúť. / môžete aj rozmixovať / |
 |
3. Šampiňóny preložíme do nádoby. Pridáme žľtko, nadrobno nakrájanú cibuľu, korenie, kečup, horčicu, mletú červenú papriku, worčester a zamiešame.Kto má rád pikantné aj čili papričku. |
 |
4. Vložíme do chladničky asi na hodinu, aby sa chute prepojili. |
 |
5. Podávame na opečených hriankach s cesnakom. Mňam. |