Hubový tatarák ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500 g šampiňónov * 2 žľtky * mleté čierne korenie * mletá červená paprika * Worčester * 1 - 2 PL horčice * 3 - 4 PL kečupu * cibuľa * soľ *.....................chlieb na topinky * olej * cesnak *

POSTUP PŘÍPRAVY

Inšpirácia z časopisu. Robila som z 1/2 dávky. Huby podusíme. Pridáme ostatné suroviny a zamiešame. Necháme v chlade odpočinúť.Podávame na teplých topinkách. Všetko v obrázkovom postupe.

1. Pripravíme si suroviny. Ja som použila hnedé šampiňóny. / BILLA /
2. Huby nakrájame nadrobno a na troche oleja orestujeme. Podlejeme vodou a dusíme domäkka. Voda sa musí odpariť. Ochutíme soľou a necháme vychladnúť. / môžete aj rozmixovať /
3. Šampiňóny preložíme do nádoby. Pridáme žľtko, nadrobno nakrájanú cibuľu, korenie, kečup, horčicu, mletú červenú papriku, worčester a zamiešame.Kto má rád pikantné aj čili papričku.
4. Vložíme do chladničky asi na hodinu, aby sa chute prepojili.
5. Podávame na opečených hriankach s cesnakom. Mňam.