Cheesecake

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

150g dlhých piškót, 80g obyčajného masla, 600g PHILADELPHIA Doppelrahmstufe, 125g cukor, 2PL citrovej šťavy, 2 vajcia

POSTUP PŘÍPRAVY

1) Rúru vyhrejem na 180°C (teplovzdušnú). Piškóty dáme do vrecka a rozdrvýme.
2) Zmiešame so zmäknutým maslom a natlačíme do tortovej formy vystlanej papierom na pečenie
3) Philadelphiu, cukor a citronovu šťavu vymiešame ručným mixérom. Nakoniec pridáme vajcia a ešte premiešame
4) Krém dáme do formy. Pečieme 50 minút. Po vytiahnutí z rúry necháme ešte dve hodiny odstáť

Čas prípravy: 30 minút
Čas pečenia: 50 minút


Poznámky:
- ja nemám teplovzdušnú rúru iba klasickú elektrickú tak ja som po uplinutí odporučanej doby na pečenie zvýšila teplotu na cca 200°C a ešte piekla kým sa mi neurobili na vrchu jemné hnedé škvrny.
- Cukor so dala hnedý aby bol koláčik zdravší a aj preto, že rafinovaný cukor nejeme
- Do krému možete ešte pridať ľubovolné ovocie