Hustá mäsová polievka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
4 kuracie stehná, 1 cibuľa, kareláb, mrkva, petržlen, 2 PL hrášku, olej, soľ, korenie, trochu tymianu, mletá červená paprika, paradajkový pretlak
POSTUP PŘÍPRAVY
Chcem sa s vami podeliť o perfektný recept na super polievočku už len preto, že je tak hustá a sýta, že druhé jedlo ani nezjete. A ešte preto, že ja osobne mám rada obed z jedného hrnca. Samozrejme, že sa môže mäsko vybrať a podávať s haluškami, zemiakmi a ryžou a polievočku zvlášť. Fantázii sa medze nekladú. Ja som ju papala takto z celozrnou žemľou. Je vhodná pre 90 dňovú dietu na bielkovinový deň.
Kuk nižšie.
 |
na oleji podusíme cibuľu |
 |
jemne opečieme z každej strany |
 |
pridáme ml. č. papriku a paradajkový pretlak, ja som dala paradajkovú šťavu z Billy |
 |
zalejeme zarovno vodou a ak máme čerstvú zeleninu, tak aj tú pridáme nakrájanú, ja som pridala mrazenú, až keď bolo mäsko uvarené |
 |
tuto je už uvarené mäsko a ja pridávam soľ, korenie a tymian, mrazenú zeleninu ( vaša čerstvá už je uvarená), necháme povrieť, kým sa zeleninka neuvarí ( tá moja mrazená) a hotovo |
 |
chýba už len celozná žemľa a dobrú chuť |