Taliansky guláš

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Olej, 3 veľké cibule, trocha červeného vína - cca 150ml, 500g hovadzie masko, rajčinový pretlak a rajčiny v konzerve, soľ. Ako príloha sa hodia ňoky, alebo špecle. Ja som robila špecle z celozrnnej múky, vajca, vody a soli.
POSTUP PŘÍPRAVY
Originálny recept od origiálneho taliana:-)
 |
Masko nakrájané na veľkosť vhodnú do pusy :-) a cibuľa na drobno. |
 |
Cibuľu osmažíme na oleji a pridáme osmahnúť aj masko. |
 |
Pridáme trocha vína a necháme ho varom odpariť.... |
 |
Po odparení vínka pridáme pretlak a rajčiny z konzervy. Tie varechou trocha rozmliaždime na menšie kúsky. |
 |
Podľa chuti dosolíme a na slabom ohni dusíme, kým je maso hotové. Ja obyčajne dusím 1 a pól, až 2 hodiny... |