Bravčové mäso na čínsky spôsob



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1/2kg bravčové stehno
2lyžice oleja
2lyžice Solamyl
1 lyžica kečup
1/2 lyžice vegety
2 žĺtka
1/2 lyžice Karí korenie
1/2 lyžice soli
1/2 lyžice čierne korenie
Všetko sú to polievkové lyžice (veľké)
Tej soli ja dávam trošku menej.

POSTUP PŘÍPRAVY

Všetko spolu zmiešať a máme marinádu do ktorej si na 24 hodín namočíme mäso, ktoré sme predtým nakrájali na také širšie rezance (5x2 ??). Samozrejme to necháme v chladničke. Potom to z marinády vyberáme a opekáme na oleji. Pozor olej sa dosť pení odporúčam vyššiu nádobu! Vhodné ku hranolkám, alebo zapekaným zemiakom, zeleninka a tatárska omáčka alebo iná omáčka podľa chuti.
Keď to budem najbližšie robiť, tak sa to pokúsim nafotiť.
Ale je to výborné