
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cesto: 8 bielkov, 280g práškového cukru, 110 g orechov, 120g pologrubej múky, káva na pokvapkanie korpusu\r\nKrém: 8 žĺtkov, 140g práškového cukru, 250ml smotany na šľahanie, 40g hladkej múky, 250g masla, 100 ml silnej čiernej kávy
POSTUP PŘÍPRAVY
z bielkov a práškového cukru ušľaháme tuhý sneh. Primiešame orechy a polohrubú múku. Tortovú formu vyložíme papierom a dáme do nej cesto. Upečieme.\r\nVychladnutý korpus prerežieme na 3 ks. Alebo pečieme každý zvlášť.\r\nŽĺtky, cukor, smotanu a hladkú múku miešame nad parou, cca 20 minút do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Do studenej masy primiešame maslo a pomaly prilievame kávu (množstvo závisí od konzistencie krému).\r\nKorpus potrieme kávou a plnkou. Opakujeme aj pri druhom. Ozdobíme podľa vlastnej fantázie :).\r\nDáme stuhnúť do chladničky a krájame.