Kapustová dieta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Budeme potrebovať: 200 - 300 g bielej hlávkovej kapusty 200 ml kyslej smotany 200 g zemiakov 30 g masti 1 lyžica paradajkového pretlaku 1 veľká cibuľa 20 g hladkej múky rasca soľ.

POSTUP PŘÍPRAVY

Dietku som dostala od známej,je na Vás či skúsite,samozrejme nedá sa držať dlhodobo,ale na prečistenie organizmu vraj super vec!Ja osobne som držala tukožrúcku dietu-ale ta polievka sa nedala jesť :D táto vyzerá chutnejšie :)


Ako každá diéta, aj pri tejto musíte počas držania diéty zvýšiť pohybovú aktivitu, inak to nemá zmysel. Namiesto sedenia doma si choďte zabehať, korčuľovať atd.. Pomôže to Vám a aj Vášmu telu rýchlejšie sa zbaviť prebytočných tukových zásob.
Kapusta je bohatá na antioxidanty, je dobrou potravinou proti rakovine...



Postup
Na drobno nakrájanú cibuľu si opečieme na masti, pridáme nakrájanú kapustu, soľ, rascu. Všetko opražíme, zaprášime múkou, opäť opražíme, zalejeme vodou, pridáme nakrájané zemiaky a uvaríme domäkka. Dochutíme paradajkovým pretlakom a kyslou smotanou. Môžeme podľa chuti si do polievky pridať nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.

Každý deň Kapustová polievka k tomu nejaké ovocie, zelenina, voda, bylinkový čaj. Toto musíte jesť celý týždeň. Je dovolené si dať k tomu celozrnný rožok a trochu masla.