Rajčinova najlepšia omačka!!!!
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
3x140g pretlaku v konzerve(alebo jeden väčší),2litre vody,2dcl oleja ,1cela menšia cibula,6polievkovych lyžic hladkej muky,sol,cukor
POSTUP PŘÍPRAVY
Do hrnca dame olej, v ktorom poopekame cibulku,,doda omačke perfektnu vonu(vobec to nesmrdí),tolko aby nam ovšem neprihorela.Vyberieme cibulku,ked je už z prudka orestovana a dame muku,miešame a zalejeme studenou vodou.Chvilku povarime a pridame pretlak,musime stale miešať až pokial nieje omačka husta,ak prestanete miešať,može vam zhrčkavieť.Po zhustnutí ,chvilku nechať prajsť varom,odstavime a ochutíme,ak je treba ešte octom,cukrom a solou.Neskutočne dobra omačka-recept od mojej svokri.Najlepšia aku som jedla:-)