Široké rezance s hovädzím

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
300 g hovädzej sviečkovice, soľ, čierne mleté korenie, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL solamylu, 2 PL olivového oleja, štipka korenia na steaky, 1 cuketu, ½ hlávky brokolice, domáce rezance z troch vajec.
POSTUP PŘÍPRAVY
Mäso nakrájame na dlhé pásiky, v miske zmiešame solamyl, sójovú omáčku, korenie, soľ, olej, steakové korenie a necháme mäso namarinovať asi 1 hodinu. Po hodine zohrejeme suchú panvicu a mäso sprudka za stáleho miešania opečieme asi 3 min. Pridáme nakrájanú cuketu a opekáme spolu s mäsom. Brokolicu si pred pripravíme na pare, rozoberieme na malé ružičky a mäkkú pridáme k mäsu. Podlejeme asi 1 dcl vody. A necháme chvíľočku povariť aby sa spojili chute. Medzitým si uvaríme široké rezance. Nepremývame ich žiadnou vodou iba scedíme a pridáme ku mäsu premiešame a hneď servírujeme.
 |
v miske si zmiešame soľ, korenie, steakové korenie, solamyl, olej a sójovú omáčku |
 |
zmiešame s mäsom a necháme 1 hodinu odstáť |
 |
na suchej panvicu sprutka za stáleho miešania opečieme mäso |
 |
pridáme cuketu a tiež opečieme spolu s mäskom |
 |
pridáme mäkku brokolicu a podlejeme asi 1 dcl vody ja som použila tú, v ktorej sa varili cestoviny |
 |
primiešame uvarené len scedené cestoviny a podávame |
 |
ja som použila rezance z troch vajec |