
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
INGREDIENCIE: na 1 porciu potrebujeme: 1,5-2 lyžice vanilkového medu, 1menej sladkú hrušku
POSTUP PŘÍPRAVY
POSTUP:
1. Hrušku rozrežeme pozdĺžne na osminky a zbavíme ju jaderníka. Ak má hruška veľmi tvrdú kožu, môžeme ju ošúpať.
2. Na teflónovú panvicu nalejeme vanilkový med a keď sa zohreje, pridáme hrušku.
3. Hrušku opekáme na mede. Keď začne med karamelizovať, čo trvá tak cca 2-3 minúty, odstavíme to.
4. Podávame teplé.
POZNÁMKA:
1. Postup prípravy vanilkového medu nájdete u mňa v receptoch.
2. Ak sa vám nechce robiť vanilkový med, môžete použiť obyčajný med, do ktorého pridáte kaviár z polovice vanilkovej tobolky.