Tahinová omáčka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 biele smotanové jogurty (á 150g), 4PL pasty tahiny, 1 strúčik cesnaku, 1 viazanička petržlenovej vňate (ja som dala od oka nasekanú mrazenú), 1 PL citrónovej šťavy, soľ podľa potreby, ja som dala aj trošku umeoctu

POSTUP PŘÍPRAVY

Na túto omáčku som natrafila náhodou, dala ju sem ako link erika d. (ED1) ID 2333, zaujala ma, dnes som ju aj vyskúšala a tak mi nedá, aby som sa s Vami o tento jednoduchý recept nepodelila, je veľmi zaujímavá a ako písla Erika, jedia ju s arabským chlebíkom a aj k mäsku, ja som ju dnes urobila k cukinovým fašírkam, tak som zvedavá, čo na ňu doma povedia.

Postup je veľmi jednoduchý - jogurty, pastu, postrúhaný cesnak zmiešame, pridáme šťavu z citróna, posekanú vňaťku a podľa chuti soľ, ja som dala aj trošku umeoctu. Podávame s s pita chlebíkom, alebo k mäsku, fašírkam a podobne. Dobrú chuť!