Koložvárska kapusta z toho, čo zostalo



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

dusená kapusta a pečené mäso z nedeľného obeda, uvarená ryža, kečup, horčica, párok, smotana, soľ, trocha hovädzieho vývaru /stačí z bujónu/, mletá paprika, petržlenová vňať

POSTUP PŘÍPRAVY

Zostala mi udusená kapusta a pečené masko, tak som to trocha skombinovala. do menšieho pekáča som dala naspodok polovicu kapusty, na to polovicu ryže. Pečené mäsko som nakrájala na drobné kúsočky do misky, pridala som trocha kečupu , horčice a zaliala vývarom. Toto som potom dala na ryžu. Pre chuť som pokrájala ešte jeden párok. No a na to išla druháv vrstva ryže a zbytok kapusty i s vodou.
Trocha som poprášila mletou paprikou, soľ a pokvapkala kečupom. A nakoniec som zaliala smotanou. Na to všetko som dala trocha petržlenovej vňate. A dala na pol hodinku zapiecť do rúry.
Bol to veľmi rýchly obed .