Farma na 70-tku



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

orechový korpus, parížska šľahačka z horkej čokolády, džem, banány, wi

POSTUP PŘÍPRAVY

Orechový korpus: 12 vajíčok, 3 dcl krupicového cukru, 10 lyžíc vriacej vody, 4 dcl hladkej múky, 3 dcl mletých orechov, 1 PDP, 2 dcl oleja
Zĺtky vyšľaháme s cukrom a vriacou vodou do peny. Na záver pridáme olej a premiešame.Bielka vyšlaháme s druhou polovicou cukru na stredne pevný sneh potom žĺtkovú zmes opatrne nalejeme do snehu a spojíme. Múku zmiešame s PDP a vsypeme do zmesy. nakoniec primiešame orechy.
Pečieme v rúre na 170°C
Parížska šľahačka: 8 dcl šľahačky, 30 dkg kvalitnej čokolády, 2 lyžice cukrárskeho kakaa.
V troche šľahačky rozmiešame kakaa a čokoládu...miešame kým sa merozpustí....potom prelejeme zvyšnú šľahačku a zmiešame. Dáme na noc do chladničky vychladiť. Potom už len vyšľaháme do tuha.

detajl zvieratiek...pridám aj postup,ale trochu neskôr
korpus rozrežeme na pláty a pokropíme rumovým rozvarom a potrieme džemom
natrieme parížskou šľahačkou
pokladieme banánmi
a zase tak
priklopíme vrchom a dáme zachladiť
a malý tak isto
povrch potrieme maslovo pudingovým krémom a dáme stuhnúť