Kuracie prsia s mozzarellou podľa Gordona Ramsaya



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pre 4 osoby 4 ks kuracích pŕs, vajcia na obaľovanie, hladká múka, strúhanka, 300g cherry rajčiniek (ale manžel dal od oka), 1 väčšiu šalotku alebo cibuľu, čerstvé bazalkové listy, olivový olej, 1-2 bal. mozzarelly, parmazán alebo iný syr na strúhanie my sme použili aidam

POSTUP PŘÍPRAVY

Z kuracích pŕs si urobíme rezne, ktoré obalíme v trojobale a rýchlo osmažíme.
Nakrájame šalotku príp. cibuľku, cherry rajčinky a dáme narýchlo osmažiť na panvicu s olivovým olejom. Potom pridáme bazalku.
Osmažené kuracie prsia dáme na plech a navrch dáme podusené rajčinky. Navrch nakrájame na plátky mozzarelu a posypeme strúhaným parmezánom alebo iným syrom. Pokvapkáme olivovým olejom a dáme do rúry na 8 minút zapiecť aj so zemiačkami pri 180- 200C.

Z kuracích pŕs si urobíme rezne, ktoré obalíme v trojobale a rýchlo osmažíme.
Nakrájame šalotku príp. cibuľku a cherry rajčinky. Dáme narýchlo osmažiť na panvicu s olivovým olejom a bazalkou. Nemusíte dávať veľa niekomu to nemusí chutiť. Tiež môžete pridať troška cesnaku na vylepšenie chuti.
Osmažené kuracie prsia dáme na plech a navrch dáme podusené rajčinky.
Navrch nakrájame na plátky mozzarelu.
Posypeme strúhaným parmezánom alebo iným syrom, pokvapkáme olivovým olejom a dáme do rúry na 8 minút zapiecť aj so zemiačkami pri 180- 200C.
Upečené.
A môžeme ísť mlsať. Tento recept robil môj manžel podľa vzoru Gordona Ramsaya. Bolo to mňamky. Určite toto budeme robievať častejšie. Dúfam že aj Vám bude chutiť tak ako nám.