SALGOTARJANSKE REBIERKA Z TRZNICE*****

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové rebrá,ale nie veľmi orezané,soľ,rasca,cesnak,bravčová masť,voda

POSTUP PŘÍPRAVY

Bravčové rebierka, také mäsitejšie ,poriadne ponatierame soľou a cesnakom a dáme na pekáč s trochou bravčovej masti.Posýpeme celou rascou a dáme prikryté piecť do horúcej rúry.Občas podlejeme,ale len trochou vody.Ku koncu pečenia odkryjeme a necháme pripiecť.

Je to výborný recept z tržnice v SALGOTARJANE,ale tam ho robia na grile.
AK niekedy pôjdete okolo,vyskúšajte s kvasenou uhorkou alebo feferonkou a domácim chlebíkom s chrúmkavou kôrkou.

AK NIE,skúste domácu verziu,teplú,ale aj studenú.