rezníky, ktoré netreba žuť :-)



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

hovädzie rezne, soľ, korenie, strúhanka, mlieko, vajíčka, zemiačky ako príloha

POSTUP PŘÍPRAVY

...s obrázkami...

rezne si naklepeme, osolíme, okoreníme
vtlačíme do nich strúhanku
takto to vyzerá finálne
potom si ich obaľujeme v rozmiešanom vajíčku so soľou a možem dať aj mlieko a dávama ich smažiť na trošku rozpáleného oleja
smažíme a smažíme
Ked máme už všetky rezníky vypražené, poukladáme ich do hrnca ( najlepšie teflónový) zalejeme mliekom, tak by boli celé zaliate a na miernom ohni varíme, môžem použiť aj rozptylovač tepla. Ja ich varím tak cca hodinu a štvrť
mliečko, ktoré sme tam dali nám pekne varením stuhne a vznikne taká super omáčočka, o ktorú je u nás najväčšia bitka, Vďaka mliečku sú rezníky krehučké, samé sa rozlývajú na jazyku a naozaj ich netreba ani žuť ... DOBRÚ CHUŤ!!!