rezníky, ktoré netreba žuť :-)

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
hovädzie rezne, soľ, korenie, strúhanka, mlieko, vajíčka, zemiačky ako príloha
POSTUP PŘÍPRAVY
...s obrázkami...
 |
rezne si naklepeme, osolíme, okoreníme |
 |
vtlačíme do nich strúhanku |
 |
takto to vyzerá finálne |
 |
potom si ich obaľujeme v rozmiešanom vajíčku so soľou a možem dať aj mlieko a dávama ich smažiť na trošku rozpáleného oleja |
 |
smažíme a smažíme |
 |
Ked máme už všetky rezníky vypražené, poukladáme ich do hrnca ( najlepšie teflónový) zalejeme mliekom, tak by boli celé zaliate a na miernom ohni varíme, môžem použiť aj rozptylovač tepla. Ja ich varím tak cca hodinu a štvrť |
 |
mliečko, ktoré sme tam dali nám pekne varením stuhne a vznikne taká super omáčočka, o ktorú je u nás najväčšia bitka, Vďaka mliečku sú rezníky krehučké, samé sa rozlývajú na jazyku a naozaj ich netreba ani žuť ... DOBRÚ CHUŤ!!! |