Pečené prasiatko s postupom

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
korpus, krém, wi
POSTUP PŘÍPRAVY
v obrázkoch
 |
korpus naplníme |
 |
nožíkom si naznačíme tvar |
 |
obrežeme...ak náhodou sa nám šmikne a zarežeme zle,tak nevadí...nakoniec doplácame punčovinou |
 |
punčovinou dotvarujeme konečný stav..tu to síce vyzerá všelijak,ale nenechajte sa odradiť |
 |
punčovinou naplácané prasiatko necháme zatuhnúť a potom potrieme maslovopudingovým krémom...v chladničke ho necháme odpočívať ,aby bolo pekne tuhé |
 |
pekne tuhé prasiatko pripravíme na okožovanie...wi,alebo marcipán rozvaľkáme na mega plát a zakryjeme ním potencionálne prasa...doporučujem robiť bez asistencie detí...z asistenciou sa dožijete komentárov podobného razenia: mamííí a to je čo? mutant? strašidlo? potkan po zabití atď... |
 |
prasiatko -kačku zbavíme zvyšku "kože" orežeme pri kraji...povrch vytvarujeme,naznačíme chrbát, zadok, nohy a čumáčik |
 |
v poháriku ( pokilaľ možno v nerozbitnom) nariedime kakao, červenú a oranžovú gelovku svetlým alkoholom a hor sa ide sa piecť!!! no maľovať...maľujeme pokiaľ možno to prasa anie seba a nerozbíjame pritom štamperlíky!!
pre lepší vzhľad to nerobíme štetcom,ale čistou hubkou..môže byť aj tá jemná na riad...štetcom iba dotrieme kam sa nedostaneme |
 |
no a tu ho máme...zmaľované pod obraz |
 |
a tu ho naservírujeme aj s oblohou...dobrú chuť |