Zapekaný karfiol so zemiakmi a špargľou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

karfiol,brokolica, zemiaky, kyslá smotana, 2 vajíčka, korenie na zemiaky, sol, MČK

POSTUP PŘÍPRAVY

Podobne recepty tu už určite su ,ja pridávam ten svoj.
Karfiol a brokolicu, alebo aj inu zeleninu si uvarime do polomakka nad parou, aby sme zachovali čo najvačši počet vitamínov.Paríme približne 10 min.
Taktiez si uvarime do polomakka aj zemiaky pokrajame na mesiačiky alebo polmesiačiky, alebo kto ako chce.Po uvareni si zemiaky scedime a premiešame s koreniím na zemiaky, alebo grilovacím korením a rascou.
Zapekaciu misu si vymastime a posypeme struhankou, naložíme do nej okorenené zemiaky a sparenu zeleninu.Nakoniec to všetko polejeme osolenými a okorenenými vajíčkami, ktore sme rozhabarkovali v smotane s mliekom.
Podávame so zaváranou špargľou.