
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Pstruhy (1ks na osobu), korenie na ryby, soľ, mletá rasca, maslo, zemiaky. Na oblohu šalát.
POSTUP PŘÍPRAVY
Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme. Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla. Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista. Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát.
![]() |
Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme. |
![]() |
Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla. |
![]() |
Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista. |
![]() |
Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát. |