Pstruh na masle.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Pstruhy (1ks na osobu), korenie na ryby, soľ, mletá rasca, maslo, zemiaky. Na oblohu šalát.

POSTUP PŘÍPRAVY

Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme. Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla. Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista. Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát.

Očistené pstruhy z obidvoch strán posypeme korením na ryby, rascou a podľa chuti dosolíme.
Poukladáme na plech, navrch ešte na každého pstruha položíme pár plátkov masla.
Pečieme pri 200°C asi 10-15 minút do zlatista.
Môžeme podávať s varenými alebo pečenými zemiakmi. Ako prílohu šalát.