Nálev na divinu, ale aj na bravčové a hovädzie mäsko

POTŘEBNÉ PŘÍSADY
mäsko - toto je pliecko z diviačika, 2 vajíčka, soľ, čierne mleté korenie, rasca, cibuľa, kečup, kryštálový cukor, sladká mletá paprika, trošku maggi
POSTUP PŘÍPRAVY
Do misky dáme vajíčka, nasekanú cibuľu a ostatné prísady...tak, aby nálev bol voňavý a dosť silný. Pridáme pokrájané mäsko, premiešame a dáme aspoň na 24 hodín do chladničky odpočívať. Potom restujeme na panvici, pritom podlievame vodou, aby sme mali aj sťavičku. Podávame so zemiakovým pyré, s ryžou, len tak s chlebíkom alebo so šalátikom...mňam ...
 |
Tu máme pripravené nakrájané mäso... |
 |
...a tu je hotový nálev - 2 vajíčka, menšia kávová lyžička soli, 1/2 lyžičky racse, 1/2 lyžičky čierneho mletého korenia, 1 stredne veľká cibuľa, 2-3 lyžičky kečupu, 1 lyžička kryštálového cukru, 1/2 lyžičky sladkej mletej papriky, trošku maggi...dobre zmiešame a cítime, ako nálev voní všetkými prísadami... |
 |
...a tu už máme mäsko vložené do nálevu... |
 |
...uzavrieme a dáme pekne odpočívať do chladničky... |
 |
...a keď mäsko urestujeme podávame...napríklad so zemiakovým pyré pre manžela, alebo so šalátikom ako je hore pre mňa... |