Z cisla 42 na 36

Toto sa podarilo mojej kamaratke, ktora sa roky trapila svojou vahou. Avsak dovod preco naozaj zacala, bol kruty - zaludocny sok zo stravy (znie to neuveritelne, ale prelakla som sa aj ja a upravila jedalnicek)
1. Treba naozaj chciet a verit tomu, ze to pomoze. Efekt - verim, pomohol uz mnohokrat.
2. Obcas je potrebne sa kuknut aj na lieky-tabletky, ktore uzivame, vela z nich dvihaju nasu vahu a radsej zabehnut za lekarom.
3. Asi kazda pozna ten pocit pri vareni, ked TREBA OCHUTNAVAT - efekt je taky, ze porcia je vacsia ako normalne, napriek tomu, ze pri stole si naberieme malicko.
4. Rano vstat, ranna sprcha a davka cerstveho vzduchu pomaha krvnej cirkulacii - zlepsi sa stav pleti, ohrozi to aj pocit unavy a celulitidu (ktoru si tak pekne pestujeme... )
5. Pred ranajkami minimalne 2-3deci vody (pokial mozno z vodovodu), mineralky pomaly ale isto sposobuju zanasanie organizmu. Pomoze to aj oblickam i obrovskemu hladu.
6. Ranajky minimalne 15minut po napiti vody, aby sa precistil organizmus. Mali by byt lahke (nie prazenica s hribami, aj ked mnam) napr. jogurt (najlepsie biely) + ovocie (zijeme v tomto pasme cize nase ovocie ako hrusky, jablka a pod.) a doma vyrobenu musli tycinku (skvele kucharky si s nou lahko poradia) + zeleny caj (dodava velke mnozstvo energie a neodvodnuje ako kava)
7. Na desiatu je vhodne ovocie alebo jogurtovy napoj (ja papam biely)
8. Obedik by mal byt energeticky bohaty, kombinacia 2:1, pomer oblohy (zeleninove salaty, zemiaky, dlhozrnna ryza ) a masa alebo syru a polievocka najlepsie bez mlieka alebo smotany
9. Na olovrant je potrebne zase doplnit vodu, aby organizmus nezacal byt unaveny (zeleny caj, voda, ziadne sladene vody, kofoly a podobne ani s nizkou davkou cukru) a ,,polystyren´´(tie kukuricne alebo ryzove koliecka) hlavne bez polevy ako cokolada alebo kokos ci vanilka!!
10. Tak vecera by mala byt do siestej, hlavne lahka, aby sme vobec zaspali, tazko sa spim s nafuknutym zaludkom, ci plnym. Rozteky, chlebik aj s klasickou masielkou, navrch nieco zo zahradky alebo z trhu. Redkovka, paradajka (pozor cibulka nafukuje), paprika (nie moc stiplavu), pazitka... a pohar tepleho mlieka
11. NEMASKRTIT, ziadne nocne najazdy do chladnicky, alebo parazitovanie v komore. Telo travi, tak mu to nerobme tazsim (jazyk a oci sa s tou hromadou potravy trapit nebudu)
12. Buvat. Dodrziavat spankovy rezim. 1hodina pred polnocou = 2 hodiny po polnoci. Najlepsie je navyknut si na rezim spat o 22:00 a vstavat o siestej. Vstava sa bez unavy, cerstva, telo zregenerovane a tuky sa nestihnu ukladat. Hlavne sa zlepsi schopnost sustredenia, vylepsi sa nalada a POTOM UZ IDE VSETKO LAHSIE.
Dufam, ze som poradila. Ja sa tym riadim uz nejaky ten tyzdnik. Kila idu dole pomaly, tak 1-2 tyzdenne, no viem, ze sa nevratia (pokial ma neopanta chut maskrtit). Do dovolenky casu dost:)