Zakyntos
posledná fotografia v albume moj manzel a ja | ester | ester II | Sara | Zakyntos
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (1.10.2007, 16:02)
Janka na Zakynthose sme boli dva krát v meste Alykes a Vassilikos.Aj ked to nie je práve najlacnejšia dovolenka,verim že ešte do tretice sa tam vrátime lebo také čisté more ako je tam som ešte nevidela nikde.Super.Pozdravujeme princezničku.Papa (K) (L) (child9) (kytara) (plaz)

ODPOVEDAŤ
Lucia Minarikova (hamashopping) ID 1054, mimibazar.sk/hamashopping (20.2.2008, 23:46)
Aj my sme boli vo Vassilikose (Zakynthos), este ked mal Misko 11 mesiacov (clamp) (child2) (child2) (child2) (child5) (plavec) (plaz) (kytara) |:o) (hello) (L)

ODPOVEDAŤ
Jana M. (janka bmw) ID 16085, mimibazar.sk/jankabmw (27.2.2008, 17:52)
To bola parada, isla by som tam aj hned (plavec) (plavec) (plavec) (child2) (child2) tesim sa na slniecko (plaz), tento rok budeme v senci na chate, super prazdniny ja moje dve baby, cele dva mesiace (smich) to bude zabava :-D :-D :-D.
A to ste sa nebali ist stakym malym cloviecikom? My sme tam boli ked mala Ester 2 roky a Sara bola v brusku uz siesty tyzden (nuz to sme netusili) moj doktor povedal ze niesom tehotna ;-) :-D ;-)

(L) (L) (L) (hello) (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ
Jana M. (janka bmw) ID 16085, mimibazar.sk/jankabmw (1.10.2007, 18:02)
Mila Janett, aj ja dufam ze sa nam tam podari vratit ;-) teraz uz s obidvoma nasimi (witch) (witch), mam kopu fotiek len ich neviem upravit na ten rozmer ktory sa sem da vlozit. V akych hoteloch ste boli? aj my sme boli v Alykes v hoteli Konstantin Beach (plaz), je tam nadherne hlavne pre rodiny s detmi. Mali sme pozinane auto na 4 dni, bola to celkom prijatelna cena, presli sme cely ostrov, bolo to super. Zelam vela podobne krasnych dovoleniek (drink) (plaz) (plavec) (plavec) (child2). Janka (hello) (hello) (hello) (X) (child9)

ODPOVEDAŤ