domaci natierkovy syr
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
Ivana B. (1ivka) ID 20587, mimibazar.sk/1ivka (1.1.1970, 1:00)
Poprosím recept, dobre vidím medvedí cesnak?

ODPOVEDAŤ
Lucia Š. (kačička) ID 63, mimibazar.sk/kacicka (1.1.1970, 1:00)
ahoj (L)nie je to medvedi cesnak,je to vnatka z mladej cibulky,ale do syra mozes dat hociaku bilinku,ci korenie.
tu je recept :-) :-) :-)
4 velke 10 percentne jogurty z Lidla,pridas malu lyzicku soli,ja som dala este tu cibulku a cervenu papriku (H)ale ako pisem vyssie mozes dat hociaku cersvu bilinku,ci susenu a aj korenie.vylejes do plienky,zasulas na tesnom,zavesis a nechas odkvapkat 24 hodin (Y) (Y) (Y) a potom len papat,dobru chut (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVEDAŤ
Ivana B. (1ivka) ID 20587, mimibazar.sk/1ivka (1.1.1970, 1:00)
To fakt? To takto stuhne? Vyskúšam (L)

ODPOVEDAŤ
Monika K. (mooni) ID 11030, mimibazar.sk/mooni (upravené 4.6.2014, 18:38)
nestuhne, vytečie (H) (H) (H)z toho tá srvátka či čo a zostane to tuhé (H)

ODPOVEDAŤ
Lucia Š. (kačička) ID 63, mimibazar.sk/kacicka (1.1.1970, 1:00)
hej ,-) ,-) ,-)ani ja som neverila :-D :-Da ked das do chladnicky,stuhne este viac,tento co som robila chutoi ako bryndzova natierka :-p

ODPOVEDAŤ
Ivana B. (1ivka) ID 20587, mimibazar.sk/1ivka (2.6.2014, 22:18)
Tak som to vyskúšala, je to špičkové, dala som tam bylinky, cesnak a bolo to výborné (Y)

ODPOVEDAŤ