náš voňavý adventný veniec
so super mäkkými medovníkmi
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (27.11.2011, 21:19)
(Y) (Y) (Y)

ODPOVEDAŤnahlásiť
Martina S. (SoVaNa) ID 36495 (27.11.2011, 13:25)
|:o) |:o) |:o) |:o)

ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana N. (Susa) ID 14967, mimibazar.sk/susa (27.11.2011, 11:08)
Môžem sa opýtať - čo robíte, aby Vám medovníčky pekne zmäkli????
(Y) (Y) (Y) :-) :-)

ODPOVEDAŤnahlásiť
Dana P. (pokemonka) ID 48024 (28.11.2011, 11:56)
upečiem podľa tohto receptu a potom ich šupnem do plastovej krabice a z krabice sú nádherne mäkučké. Na venci som ich mala však na tretí deň trochu tvrdšie, ale v tej krabičke sú stále mäkké.

A tu je môj recept:
V hrnci roztopíme: 25 dkg hera, 15 dkg medu, 20 dkg prášk. cukru a 1 dcl vody
Do vychladnutej masy pridáme: 60 dkg hladkej múky, 2 celé vajcia, 2 čajové lyžičky sódy bicarbódy, mletú škoricu, klinčeky
Ja dávam všetky tieto ingrediencie do hrnca (múku preosievam), potom vezmem ručný mixér a všetko pekne vymixujem a na chvíľu dám do chladničky (aspoň 1 hodinu).
Pečieme max. 10 minút (nie dlhšie, lebo budú tvrdé ! ) pri teplote 180 stupňov.
Po upečené potrieť rozšľahaným vajíčkom.

ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana N. (Susa) ID 14967, mimibazar.sk/susa (28.11.2011, 13:32)
Jééé! Ďakujem! Takto to ešte nepoznám... :-) :-)
Chystáme sa na druhú várku - takže hneď vyskúšam! ,-) ,-) ,-)

ODPOVEDAŤnahlásiť
margarita h. (Margo) ID 42542, mimibazar.sk/margo (27.11.2011, 10:48)
krasa a caro domova (Y) (Y) (Y) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVEDAŤnahlásiť
Želka G. (dzaja26) ID 80145, mimibazar.sk/dzaja26 (27.11.2011, 10:06)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤnahlásiť