Zuzana N. (Susa) ID 14967, mimibazar.sk/susa (27.11.2011, 11:08) |
Môžem sa opýtať - čo robíte, aby Vám medovníčky pekne zmäkli???? 
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Dana P. (pokemonka) ID 48024 (28.11.2011, 11:56) |
upečiem podľa tohto receptu a potom ich šupnem do plastovej krabice a z krabice sú nádherne mäkučké. Na venci som ich mala však na tretí deň trochu tvrdšie, ale v tej krabičke sú stále mäkké. A tu je môj recept: V hrnci roztopíme: 25 dkg hera, 15 dkg medu, 20 dkg prášk. cukru a 1 dcl vody Do vychladnutej masy pridáme: 60 dkg hladkej múky, 2 celé vajcia, 2 čajové lyžičky sódy bicarbódy, mletú škoricu, klinčeky Ja dávam všetky tieto ingrediencie do hrnca (múku preosievam), potom vezmem ručný mixér a všetko pekne vymixujem a na chvíľu dám do chladničky (aspoň 1 hodinu). Pečieme max. 10 minút (nie dlhšie, lebo budú tvrdé ! ) pri teplote 180 stupňov. Po upečené potrieť rozšľahaným vajíčkom.
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Zuzana N. (Susa) ID 14967, mimibazar.sk/susa (28.11.2011, 13:32) |
Jééé! Ďakujem! Takto to ešte nepoznám... Chystáme sa na druhú várku - takže hneď vyskúšam! 
ODPOVEDAŤnahlásiť |