Miriam J. (darinka j.) ID 108463 (22.3.2011, 21:47) |
Na ďalší pokus to už bude dokonalé. Predpokladám, že ste ten chlieb piekli v domácej pekárničke- skúste niekedy akýkoľvek chlieb vymiesiť v pekárničke a upiecť potom v rúre- podľa mňa sú chleby pečené v rúre omnoho chutnejšie ( aj ja mám doma pekárničku, ale po viacerých "ušatých" pokusoch som prešla na pečenie v rúre a pekárničku nechávam "napínať svaly" pri miesení). Pri pečení akéhokoľvek chleba v elektrickej teplovzdušnej rúre používam štandardný postup, ktorý zatiaľ nesklamal- pečiem 60 min pri teplote 160°C.
ODPOVEDAŤ |
| | Iwka Š. (iwka151) ID 42822 (25.3.2011, 10:03) |
Včera som ho robila znova a už sa mi podaril pekný obdĺžnikový tvar. Áno, robím v pekárničke. Mám to už v pláne, vymiesiť v pekárni a potom použiť formu na biskupský.
ODPOVEDAŤ |