 | marika s. (majika) ID 25798, mimibazar.sk/majika (25.11.2010, 19:41) |
ale krasne vyzera, tuto urobim zas na nedelu ,len je to ten isty recept ako ma aj Evička? 
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (25.11.2010, 19:49) |
Vyskúšaj ju Marika, je fakt mňam - a jasne, receptík je ten istý - ja viem, som stále pozerala na tú Evkinu fotku, že ju má takú žltučkú - ale v podstate ja som iba vymenila slaninku za debrecínku a nedala som petržlenovú vňať /tú nemožem prehltnúť, tak v surovom stave nepoužívam/ - inak presne to isté ... ma napadlo, že Evka možno použila ešte teplé vajíčka - v tom prípade može byť, že tie žĺtka to potom krajšie ofarbia - nič iné ma nenapadá 
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Eva A. (Eviana) ID 114156 (25.11.2010, 20:22) |
Martinka, tajomstvo peknej žltej farby je domáce vajíčka od maminky, mali naozaj prekrásne žltučké, priam až oranžové žĺtka... nedávala som ich tam teplé, ale poriadne vychladené. A tá Tvoja vyzerá tiež veľmi chutne mám veľkú radosť že Vám chutila 
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (25.11.2010, 21:34) |
chi no vidíš a ja tu blúmam, čo som urobila zle a ono je to v domácich vajíčkach ale nátieročka chutila veľmi aj s bledými vajkami - super receptík Evik, ĎAKUJEM zaň 
ODPOVEDAŤnahlásiť |