GULLIVERLANDIA Lignano
Aj maminka sa zabavila:))))
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 2 komentáre
Jana B. (janajb) ID 32296 (22.11.2011, 19:11)
my sme boli tiež v júli ale posledný týždeň a v "sabiadore". počasie bolo tak okolo 30°C, stačilo, ale zažili sme aj nočné búúúrky a dopoludnia pod mrakom - sledovala som poctivo web kameru ako sa to vyvíja.
boli sme tam prvý raz a páčilo sa, len týždeň rýchlo ubehol a nabudúce určite autom, aby som sa ešte vrátila pozrieť do caorle a porto santa margerita, kde sme tiež boli :o). inak - je to blízko, more pre deti, prestravovať sa dá, ubytovanie tiež ok, takže už sa teším na leto :o)))

ODPOVEDAŤ
Jana B. (janajb) ID 32296 (21.11.2011, 18:51)
my sme boli tento rok...a máme podobnú fotečku :o)

ODPOVEDAŤ
Martina Š. (tinush) ID 20395, mimibazar.sk/tinush (22.11.2011, 6:19)
Áno, pozerala som :))) My sme boli už druhý krát v Lignane nakoľko sa nám tam veľmi páči a zo Slovenska to nie je ďaleko len to počasie nám moc nevyšo nakoľko sme boli v júli a v júli to bolo v celej Európe o ničom :(( Plánujeme aj na budúci rok len neviem či to isté miesto nakoľko deti rady vystrájajú vo vode a prijala by som aj nejakú menšiu zábavku do vody. Viem že je tam Aquapark ale to nechcem, viem že sú miesta kde sú tobogány pre deti rovno do mora a podobne, tak uvidíme.....lebo letecky ešte ísť s deťmi nechcem....

ODPOVEDAŤ