Knižka "Pečieme s Teleránom"...
...ktorú som vyhrala za moju veľkonočnú tortičku s ovečkou :-)) a druhú som dostala z Markízy za receptík na Pomarančový koláč, ktorý je uvedený v knižke :-)).
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 1 komentár
Iveta S. (yvett) ID 11052 (31.8.2010, 9:08)
okrem toho, že si veľmi pekné a sympatické žieňa si aj nesmierne šikovná (L) (L) (L) (L) (L) (L) a určite si z receptu v knihe mala radosť a my sa tešíme s tebou (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVEDAŤ
Darina H. (guginko) ID 65763, mimibazar.sk/guginko (1.9.2010, 20:41)
No potešilo ma to :-), Aďka Poláková sa sama ozvala, či by mohla v knižke uverejniť môj recept na pomarančový koláč, tak prečo nie... :-). Ale strašne ma naštvalo, keď som v knižke našla ešte jeden môj recept, ktorý mám tu na MMB, ale poslala ho tam nejaká "šikovná" pani pod svojím menom, a dokonca ho opísala od slova do slova... Recept musela opísať len odo mňa, lebo je môj vlastný, vymyslený... :-@ :-@ :-@

ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (2.9.2010, 8:10)
Verím, že ťa to nahnevalo Darinka, veď koho by aj nie. Preto sa snažím ku každému receptu, ktorý tu dám, napísať aj zdroj, pretože veľa z nich som objavila u iných kuchárok . Ja som mala dva uverejnené recepty v knihách Recepty zo života - Rovenšťanské žaby a jablkové bochníčky. Neviem či pozeráš reláciu Kapor na torte a tam práve pani Máziková vravela, že neverí, že by mladé dievčence vedeli aj dobre variť. Hneď som si pomyslela, že ešte nenavštívila MMB, pretože tu je vás kopu mladých dievčeniec, ktoré viete priam vynikajúco variť a piecť (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) a pritom mnohé vyzeráte ako modelky (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVEDAŤ
Darina H. (guginko) ID 65763, mimibazar.sk/guginko (3.9.2010, 20:28)
Ivetka, toto je môj recept, ktorý mám aj tu na MMB http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=686851. Ja nehovorím, že som nikdy neopísala recept, ale neuvádzala som si ho za svoj... aspoň ten obsah mohla trochu pozmeniť... (N).
No určite je aj medzi mladými dievčatami veľa šikovných, ale zas veľa je aj takých, čo nevedia ani čaj uvariť... ,-)... ale to asi platí aj o starších gazdinkách, aj tam sa nájdu také, ktoré keď sledujem, tak si poviem, že by som to zvládla oproti nim "ľavou zadnou"... ,-) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ