grilazky
viac ako polovica putovala prec este skor nez som sa dostala k cokoladovaniu
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
daniela s. (supermama) ID 39029 (27.12.2009, 18:09)
Dobry vecer prosim recept dakujem (Y) (Y)javascript :sm(' (Y)' ;)

ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (27.12.2009, 19:18)
na grilaz je tu receptov habadej, ale ja ho robim podla receptu ktory mam od mamy - 25 dkg krystal. cukor, 25 dkg posek.orechy,1 tuk /25 dkg /, 1kondenzovane mlieko /Salko/, 4 ks oplatky - Cukor zkaramelizujeme do cervena, pridame posekane orechy trocha poprazime a odstavime z ohna. Do toto pridame rozpusteny smetol (ja davam heru) a mlieko Salko. Dame opat na ohen a povarime 5-7 minut,kym cela zmes nezhustne.
Trocha ochladime a rozotrieme na dve oplatky,prikryjeme dalsimi dvoma oplatkami, zatazime aspon na jeden den.porezeme na kusky a macame cokoladovej poleve jeden a druhy koniec tycinky.

ODPOVEDAŤ
Sylva B. (avlys) ID 122335 (23.12.2009, 20:04)
Tak ty jsme dělali s mamkou ,ale nikdy je nestačíme obalit do čokolády. Mooooooooooooooc dobré (L) (L) (L) (andel) (jezisek)

ODPOVEDAŤ
ivana k. (yfka) ID 30495 (22.12.2009, 19:29)
(Y) (Y) (Y) (zajic) (hello)

ODPOVEDAŤ