Taliansko 2009- Lido di Jesolo
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 2 komentáre
Andrea G. (Aduka) ID 25851 (1.9.2009, 0:11)
Andrejka,boli ste v hoteli ci apartmane,pacilo sa Vam,napis prosim par dojmov,ako si bola spokojna a nazov hotela alebo apartm.
P.S. My tam chodime uz 10 rokov,do toho isteho apartmanu /PANIFILLO,námestie Torino/,no uz by som privitala zmenu /hotel sme neskusali,radili nam ,ze strava nie je bohvieco/.Dakujem,Ada (hello)

ODPOVEDAŤ
Andrea F. (keja77) ID 58398, mimibazar.sk/keja77 (1.9.2009, 9:13)
Aďka, boli sme tiež na nám. Torino- v apartmane Diplomatic- jednoduché bývanie, mali sme Bilo pre 2-4 osoby- v jednej izbe boli 3 postele, v druhej bol gauč- kde sa 2 osoby super vyspali, všetko bolo čisté- možno keď je niekto náročný a zvyknutý na luxus tak by mu to prekážalo-- mali sme tam všetko- proste boli sme spokojní- boli sme tam prvý krát- ale bolo supeeeeeeer. Čo sa týka hotela- ja som chcela apartman kvôli malej. Na jednej z foto v albume- je vyfotený apar. dom- je úplne vpravo - je tam vyfotený celý- je ho pekne vidieť- z von nie je najnovší- ale nám to aj tak vyhovovalo.
Teraz som pozerala na foto panfilo- tak tam je aj bazén a telka - my sme to nemali, ale vôbec nám to nevadilo. Počasie sa vydarilo a všetko bolo podľa našich predstav.
Andrea.

ODPOVEDAŤ