Maly a velky brat :)
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 4 komentáre
Denisa K. (zurka) ID 23860, mimibazar.sk/zurka (11.8.2009, 15:31)
Zlatino celá family gratuluje k (child5) . . . |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower) ... malý je celá maminááááááááá. .. . . . véééééľa zdravia . .. .a písni . . . páááá (hello) (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ
Ivana S. (Ivkazabka) ID 20499, mimibazar.sk/ivkazabka (13.8.2009, 15:03)
caaaaaau draha :) obe deturence spia, tak teraz mam trochu kludu :) ale asi nie na dlho :)))) ved to poznas... ked je drobec hore, tak je cely ja... ale ked buvinka tak v nom vidim tatina :) zatial sa drzime... ale uz by som bola rada aby mal aspon tri mesiace :)))
a co vy? ako sa drzite? co dovolenka? uz sa chystate do skolky co?
som zvedava ako sa ti maly chyti...
v albumceku mam teraz hodenu fotku mojho kocika, kukni sa... ja som s nim veeelmi spokojna, je to Peg-perego Skate, perfektne sa s nim manipuluje jednou rukou.. len uvidim, ci sa mi tam drobec zmesti, lebo je to riadny papkac a fajne pribera :))
ok draha, ozvi sa
budem sa tesit
paa

ODPOVEDAŤ
Michaela B. (Brka) ID 1258, mimibazar.sk/brka (30.7.2009, 10:28)
Jeeeej Ivka, ja som ani nevedela ze mate babatko [A] (child5) Nádherní sú obidvaja (Y) Gratulujeeem (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVEDAŤ
Ivana S. (Ivkazabka) ID 20499, mimibazar.sk/ivkazabka (30.7.2009, 14:09)
Ahoj Miska, tak sme aj my uz styria... joooj ale chcela som ti pisat, ako si zvykla mala na drobca... Moj Luky je sice zlaty ale zacina mat divne maniere... myslis, ze sa to utrasie? dufam, ze ano... akurat teraz su v skolke prazdniny, takze ho mam doma... ale som aj rada, aspon nedonesie nejaku skolkarsku chorobu... tvoj drobec je uz riadne velky... keby sme uz aj my taki boli... :)

ODPOVEDAŤ