Salzburg
pevnosť...
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
Eva K. (evekei) ID 31604 (upravené 6.9.2009, 20:23)
Evulík, to je náhodička - ja som ani len netušila, že teba so Salzburgom spájajú také krásne spomienky... :-) Ja a Marek sme boli minulú sobotu na výlete v tomto krásnom históriou dýchajúcom mestečku. Aj mne toto mestečko učarovalo, páči sa mi aj, že je také maličké...Kedysi tu dlhé roky pracoval aj môj ujo. Evík a ty si tu študovala? A ak sa smiem spýtať čo konkrétne? Inak poznám viac ľudí, ktorých Salzburg ospevujú... :-) Som rada, že som ti touto cestou osviežila milé spomienky... (hello) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (7.7.2009, 18:42)
Evi, v Rakusku som stravila jedno leto pocas studia ako veduca v detskom dennom tabore s anglictinou, mne "pripadli" mesta Salzburg, Mistelbach a Pasching a najviac sa mi samozrejme pacilo prave v Salzburgu.. [A] ako hovoris, aj mne ucaroval preto, ze je to take male ale vznesene mesto s bohatou historiou a krasnym okolim, naozaj som sa do toho kuska zeme zalubila..no bolo to uz pred 8 rokmi, a odvtedy som sa tam uz nedostala :( no teraz si mi tymito foteckami ozivila spomienky a pripomenula moj davny sen vratit sa tam (F) (F) (F) vy ste tiez taki dvaja vyletnici, trosku vam ale zavidime tu vyhodnu polohu Mnichova, lahko sa odtial dostanete autom na vela krasnych miest (witch) hned by som sa s tebou aspon na mesiac-dva vymenila (H) co povies? ;-) ;-) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva K. (evekei) ID 31604 (7.7.2009, 22:26)
Evka, to musela byť super životná skúsenosť v tom tábore (Y) áno Evíček, Mníchov má geniálnu polohu - celý život môžeš objavovať niečo nové či už v Mníchove alebo v jeho okolí, je to paráda (Y) ale na druhej strane by som strašne rada videla aj iné krajiny...takže tvoj návrh na výmenu beriem,špeciálne ma veľmi zaujíma krajinka, kde žijete vy (Y) ;-) takže štartujem (witch) (witch) (witch) :-)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (7.7.2009, 23:55)
:-D :-D keby to bolo take jednoduche, ze len sadnut a letiet (witch) 8o| by som obletela aj celu zemegulu :-) :-) je tolko krasnych miest na svete, ze clovek ani nevie, kde ma zacat..ja este stale objavujem aj Slovensko, vzdy sa snazime si urobit nejaky vylet mimo NR ked sme u nas, ved by to bol hriech keby sme zo Slovenska nic nevideli, nasa "srdcovka" je zatial Liptov.. :-$ :-$ v lete zase robievame okruzne cesty po skandinavii, tak daleko ako nam len cas a cena benzinu dovoli ;-) ;-) ale to som ti uz rozpravala ;-) poslem ti potom suradnice, aby si doletela (witch) spravne :-D pekny vecer Evinka alebo skor dobru noc (noc) a vydareny zajtrajsi den (kytara) (leto) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ
Eva H. (Evitchka) ID 26145 (7.7.2009, 0:14)
(Y) (Y) Evicek, Salzburg je rozpravkove mesto, vdaka za tieto nadherne foto [A] [A] pocas studii som tam stravila asi mesiac, tento vyhlad velmi dobre poznam (pusa) to mesto mi tak ucarovalo, ze som si povedala, ze sa tam este raz urcite vratim...zatial sa mi to nepodarilo, ale posnazim sa :-) :-) vy ste tam boli na vylete? alebo mas k Salzburgu silnejsie puto?? (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVEDAŤ