A znovu
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 2 komentáre
Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.9.2010, 8:33)
Perla prajem pekný deň,
myslíte tú maličkú? Ak áno, tak mi už kvitla a kvitne aj teraz - je bielej farby a lístok od vás sa mi krásne ujal, už mám kopu maličkých výhonkov. Tak len dúfam, že mi tak aj vydrží. Teraz na jeseň sa chystám tie svoje fialky omladiť, pretože už ich veľa má starý drevnatý koreň, zasadím ich na novo. Lebo už nie sú také pekné ako bývali. A ak myslíte úplne tú poslednú fialku v pravo dole, tak tá kvitne na modro, má také husté kvietky. Teraz bohužiaľ nekvitne, tak vám neviem poslať foto. Inak aj mne dosť dlho trvalo, lež zakvitla, je vždy veľmi hustá, tak sa ju snažím prerieďovať.
A som rada, že na mňa spomínate - teda dúfam, že v dobrom. (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F)

ODPOVEDAŤ
Perla R. (ladyrs) ID 11748, mimibazar.sk/ladyrs (11.9.2010, 18:44)
Ďakujem. Myslela som tú úplne vpravo, tú rozrastenú. Ako som si ju však pozrela lepšie, tak ako keby tam aj bol jeden kvietok.
Samozrejme, že na Vás spomínam len v dobrom, veď fialky z Vašich lístkov sú peknučké. O Vašej ochote, posielať ich cez kolegynku, ani nehovoriac. Na jar budem mať určite pár nových fialiek, tak budem na Vás myslieť, a zas pošlem nejaké.

papa
Perla

ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (11.9.2010, 19:17)
Tak tá má krásne husté modré kvietky, ale ako som už písala, tak mi teraz nekvitne, musím povedať, že zo všetkých čo mám mi kvitne najmenej - neviem čím to je, pravideľne ich hnojím hnojivom určeným na hnojenie fialiek. To, že som vám poslala lístočky to vôbec nestojí za reč. Ja mám len tri kupované - darované, ostatné - lístočky, som tiež dostala od iných kolegýň a keď sa mne ujali, tak som zasa ja rozdávala. Mňa to baví viacej, keď si ich vypestujem z jedného lístočka. A ďakujem za ponuku nových lístočkov, ja sa vždy poteším novému druhu. Prajem pekný večer.

ODPOVEDAŤ
Perla R. (ladyrs) ID 11748, mimibazar.sk/ladyrs (6.9.2010, 23:15)
Ivetka,chcem sa spýtať, tá fialka vpravo dole na tejto fotke, Vám už kvitla ? Ak dobre kukám podľa lístkov, takáto mi bohato rastie, by som povedala,ešte väčšia ako táto Vaša, a nie a nie zakvitnúť. Fialová vľavo dole, už kvitne aj mne. Nečká sa Vám niekedy ? Stále Vás spomínam....... (F) (F) (F) (F)

ODPOVEDAŤ