Baranie rohy
FOTKU MÔŽU KOMENTOVAT LEN REGISTROVANÍ UŽIVATELIA
Celkom 5 komentárov
Jana R. (Jankaamacko) ID 101321 (16.9.2010, 15:09)
je t o veľmi krásne-farebné (Y)

ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (28.5.2009, 19:51)
Júúúúúúúúúúúúj neviem či je to na príklad, s týmito som sa príliš nehrala, boli veru aj lepšie výtvory.

ODPOVEDAŤ
Martina Z. (Maťa149) ID 90159 (21.5.2009, 21:01)
Myslím,že to je poukladané véééľmi dobre |:o)A vyzerá to tiež véééľmi dobre.My to tiež robíme,ale to tak pekne nevyzerá.Musím si zobrať príklad (hello) (hello)

ODPOVEDAŤ
Marcela Š. (digana) ID 56308, mimibazar.sk/digana (13.5.2009, 14:08)
Tak tieto má strašne rád môj muž.Vypadajú dobre !!!!!!!!!!!!Aký nálev robíte? *-)

ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (13.5.2009, 15:20)
Nálev robím presne podľa návodu, ktorý je na prípravku na zaváranie uhoriek - tuším Zelko sa to volá. Okrem toho do každého pohára pridávam strúčiky cesnaku, kolieska mrkvy, cibule, plátok zeleru a aj zelerovú vňať. Pridávam aj feferónky a niekedy aj chilli papričky.Je dobré to kombinovať s karfiolom, ktorý len trochu predvarím, ale ozaj len trochu. Keď mám čas a náladu, tak to ešte aj ozdobne všetko ukladám, ale toto nebol ten prípad. U nás v rodine to má úspech hlavne pri opekačkách.

ODPOVEDAŤ